Αρχική 2018-12-04T11:21:07+02:00

hr

Hotel Keti στην Σαντορίνη

Σε μια υπέροχη τοποθεσία στα Φηρά, στη γοητευτική πρωτεύουσα της Σαντορίνης, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος και το Ηφαίστειο, συναντάμε το ξενοδοχείο ΚΕΤΙ. Στεγάζεται σ’ ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

hr

Hotel Keti στην Σαντορίνη!

ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Βρίσκεται στο προνομιακό αριστερό άκρο της αμφιθεατρικής Καλντέρας των Φηρών και συνδυάζει μοναδικά την άμεση επαφή με το παραδοσιακό στοιχείο και την εκπληκτική θέα, με την πληθώρα επιλογών διασκέδασης και περιήγησης στο νησί καθώς εδρεύει στο κέντρο της εμπορικής κίνησης της Σαντορίνης. Το ξενοδοχείο KETI αποτελεί ιδανικό τόπο διαμονής για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές της Σαντορίνης έχοντας ως αφετηρία τους τα Φηρά.

ONLINE BOOKING

hr

Διαμονή

Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με λεπτό γούστο και επιπλωμένα σύμφωνα με το παραδοσιακό στυλ. Διαθέτουν όλες τις ανέσεις ώστε να νοιώθουν οι φιλοξενούμενοι άνετα και οικεία σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή.

Κάθε επισκέπτης είναι μοναδικός, έτσι θα πρέπει να είναι και οι υπηρεσίες μας!

BOOK NOW

hr

Γενικές Πληροφορίες

Τοποθεσία

“Hotel Keti”...

Η τοποθεσία μας

Σε μια υπέροχη τοποθεσία στα Φηρά, στη γοητευτική πρωτεύουσα της Σαντορίνης, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος και…

Δείτε περισσότερα

Photo Gallery

Δείτε όλες τις φωτογραφίες μας...

Οι φωτογραφίες μας

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες μας

Δείτε περισσότερα

hrw

Παροχές & Υπηρεσίες

Προσφέρει στους επισκέπτες τους άνετη διαμονή σ’ ένα όμορφο περιβάλλον που τους παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την ανεπανάληπτη θέα της καλντέρας από το μπαλκόνι τους. Αποτελείται από 9 ευρύχωρα δωμάτια που διακρίνονται για την καλόγουστη διακόσμησή τους σε παραδοσιακό στυλ. Το προσωπικό του ξενοδοχείου διακρίνεται για την φιλική του διάθεση και είναι πάντα πρόθυμο να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία και να σας εξυπηρετήσει σε κάθε τι που μπορεί να σας χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

.min.js